Sónia Redondo, Bea Peidró: VEUS

David Garcia: GUITARRA

Joan-Carles Díaz: TECLATS

Ismael Bayarri: BAIX

Iván Muñoz: BATERIA


"Hoochie Coochie" Sonia

Veus.

Als 11 anys puja per primera vegada a un escenari. L'any 1997 comença els estudis de teatre musical i des de l'any 2000 combina els estudis de música moderna, teoria musical, combo i veu amb el treball de cantant solista, corista i col.laboracions amb grups a gravacions i espectacles en directe. Ha participat en espectacles infantils i d'adults d'animació i en bandes com: Beni - música de ball-, Da Weddings - jazz standars-, The King Revelers - blues-, The Black Felt Hats - blues- i Get Ready Band, on s'incorpora el 2008.


Ha actuat a diferents sales i festivals: l'Àngel Blau d'Andorra, sala Bikini, Luz de Gas, Zacaries de Barcelona, al Festival de Blues de Cerdanyola, a les festes de Gràcia, festes majors de Viladecans, festes majors de Sabadell, FNAC, Barcelona TV, La nova Jazz Cava de Terrassa, La Bodegueta, Underground, 
...


Bea Peidró

Veus.

Després de passar per una escola de música moderna on va cursar quatre anys de cant, piano i combo, ingressa en la seva primera formació, The Urband Family, grup de versions de funky, disc i soul format per onze músics estudiants de les millors escoles de Barcelona

Després d'adquirir experiència en gravació en estudi i actuacions en directe amb altres bandes, s'incorpora a Get Ready Band l'any 2009, amb la intenció de prendre contacte amb altres estils i seguir creixent a nivell musical.

 


David Garcia

Guitarra.

Nascut a Barcelona, desde els 15 anys forma part de diferents grups de música de diferents estils que van desde el pop, rock passant per la música celta i el jazz. Va ser membre del grup de versions de jazz “Jazz Friends” juntament amb Joan Carles i Ismael. Ha cursat estudis musicals a l’escola de música moderna de Barcelona Taller de Músics.

Actualment forma part del grup Rock-Celta “T-Folk”, que col·laboren amb la plataforma Catalunya Celta.

 David Garcia


Ismael Bayarri

Baix i cors.

De formació autodidacta, i després d'una carrera musical als anys 70 en una varietat de grups (Strats, vímana, Avatar, ksi ...), estils (simfònic, jazz, fusió ...) i instruments (veu, bateria, teclats ...), en el anys 2004 s'uneix amb el baix a jazz Friends, un combo de jazz i, posteriorment, al gener de 2007, forma Get Ready Band, amb Miquel Vila.

Compagina aquest grup amb altres de diferents estils, comSambagode (pagode-bossa nova), etc ...


Joan Carles Díaz

Teclat.

Nascut a Sabadell, component de la banda DIUCA amb la qual grava tres discos (Temps al temps, Eterno i Sentirse bien), tocant en moltes sales de Catalunya.

Després de la dissolució de la banda el 2001, passa a formar part del grup de versions MODUS OPERANDI, que simultanieja amb estudis de piano jazz (amb Joan Diaz i Valenti Adell) i treballant en el combo JAZZ FRIENDS amb ismael Bayarri.

Actualment estudia a fons blues i boogie woogie amb Lluís Coloma.

 S'incorpora a la GET READY BAND al juliol de 2007


Iván Muñoz

Bateria.

El 1993 inicia la seva carrera musical com a bateria de la banda Re d , amb la qual debuta fent de teloners de Sangtraït a la primera edició del festival "Macromoguda" de Terrassa.

Després d'una sèrie de 10 concerts a Terrassa, Ullastrell i Badalona, entra a formar part de la banda Cos Perillós, actuant amb ells a Barcelona, Terrassa i Sabadell.

El setembre de 2007 crea els FUNKY Monks, banda tribut als Red Hot Chili Peppers i la compagina amb la amb la GET READY BAND, de la qual passa a ser el bateria al setembre de 2008, i amb THE MONKEY Wrench, banda tribut a Foo Fighters.